ACTUALITAT


Edelvives, tres-cents cinquanta metres quadrats de tecnologia educativa en SIMO 2019

6 novembre 2019

Javier Cendoya, director general d’Edelvives, i els CEO de Dell Technologies, LEGO Education ROBOTIX, Google for Education, acompanyats per Leo Harlem, van inaugurar l’«estand» d’Edelvives.

Arturo Cavanna, Javier Cendoya, Leo Harlem, Rosa Luengo, Gonzalo Romero, Ricard Huguet Galí, Ricardo Labarga i Alejandro Cebrián.

Ahir el Grupo Edelvives va inaugurar tres-cents cinquanta metres quadrats d’estand al Saló Internacional de Tecnologia i Innovació educativa, SIMO EDUCACIÓN 2019. Sota el lema «Across the Universe, junts ho fem possible» l’editorial amb els seus partners, DELL Technolgies, Intel, Google for Education, Lego Education ROBOTIX, va sorprendre els assistents, una vegada més, amb la presentació d’un estand avantguardista i del seu projecte tecnològic.

Arturo Cavanna, director de Desenvolupament tecnològic i Transformació digital d’Edelvives, va ser l’encarregat d’iniciar l’acte presentant les empreses amb què es compartia estand i Leo Harlem, qui va conduir l’acte amb el seu incomparable humor.


Després del monòleg d’introducció, en què va bromejar sobre la tecnologia, va presentar els CEO de les empreses associades: Ricardo Labarga, director general – Commercial Business Dell Technologies Spain; Ricardo Huguet Galí, director general del LEGO Education ROBOTIX; Gonzalo Romero, Head of Google for Education Spain, i Javier Cendoya, director general del Grupo Edelvives.
Arturo Cavanna

Arturo Cavanna, director de Desenvolupament tecnològic i Transformació digital.

Labarga (Dell Technologies), qui va ser el primer a prendre la paraula, va explicar: «després de cinc anys caminant al costat d’Edelvives, tenim una relació madura, sustentada no sols en tecnologia sinó, especialment, en valors compartits».

Després de la seua intervenció va arribar el torn de Ricardo Huguet Galí (LEGO Education ROBOTIX), qui ha va destacar «la importància de generar confiança en l’aprenentatge STEAM».

Ricardo Labarga

Ricardo Labarga, director general – Commercial Business Dell Technologies Spain.

Ricard Huguet

Ricard Huguet Galí, director general del LEGO Education ROBOTIX.

Harlem, amb el seu humor fi, va presentar Gonzalo Romero, qui va recollir el testimoni encantat de seguir la tradició d’acompanyar Edelvives en SIMO. A més, va destacar que Edelvives ha sigut l’única editorial amb què han treballat i participat oferint tecnologies obertes. Així mateix, va posar en valor l’acreditació de l’editorial, que és PD Partner de Google, i gràcies a la qual formarà els docents. Finalment, ha explicat que ambdues empreses «estan, han estat i continuaran estant al servei de l’educació ».

Leo Harlem.

Gonzalo Romero, Head of Google for Education Spain.

Javier Cendoya, director general del Grupo Edelvives, va presentar POLP i Edelvives Universe com les grans apostes del futur educatiu a Espanya. A més, va agrair la companyia dels partners i va dir que «Edelvives es troba ací per a ajudar a transformar l’educació per a canviar el món».

Harlem va desconcertar els directius proposant-los un repte final: contar un acudit. Després, va deixar els assistents amb un gran somriure gràcies al seu enginy.

L’esdeveniment va culminar amb Rosa Luengo, directora de creació editorial, que va convidar a reflexionar sobre la cara amable i humana de la tecnologia. Finalment , va convocar els assistents a la xarrada d’Itziar Miranda, qui va destacar el valor de les dones en la ciència.
Javier Cendoya

Javier Cendoya, director general del Grupo Edelvives.

Rosa Luengo

Rosa Luengo, directora de Creació editorial.

L’estand va comptar amb la presència d’Alejandro Tiana Ferrer, Secretari d’Estat d’Educació, que va saludar juntament amb la seua comitiva Javier Cendoya i els CEO socis.

Javier Cendoya, director general del Grupo Edelvives, saludant Alejandro Tiana Ferrer, Secretari d’Estat d’Educació.

Alejandro Tiana Ferrer parlant amb Cendoya i els directius de les empreses sòcies.

Edelvives Universe brinda a les institucions educatives la possibilitat de convertir-se en un centre de referència en innovació pedagògica i tecnologia. S’articula a través de cinc grans pilars:

  • Tarifa plana en tot allò que siga necessari per als alumnes: llibres, dispositius... 
  • POLP, la comunitat educativa, un entorn digital de tots i per a tots.
  • Projecte STEAM amb Acadèmia d’Inventors, amb activitats curriculars i extraescolars.
  • Cocreació de propostes educatives entre els centres escolars i els equips d’Edelvives.
  • Transformació arquitectònica i virtual amb espais amb sentit.
POLP és el nou model de relacions entre els integrants de la comunitat educativa. Es tracta d’un entorn digital amigable i accessible des de qualsevol dispositiu i sistema operatiu. També, ofereix de manera gratuïta les funcionalitats que habitualment han sigut de pagament en les plataformes tradicionals: administració del centre, gestió d’aula i comunicació amb les famílies. A més, està totalment integrada amb Additio, G Suite i Office 365.

En aquesta edició, Croqueta digital ha sigut seleccionat producte SIMO INNOVA 2019. Es tracta de la proposta digital del projecte d’Educació Infantil Croqueta, basat en els estudis de neurociència.

Durant aquests dies, es faran activitats en el Foro Edelvives Universe, l’Aula Edelvives, l’Ágora i els Makers Points, que seran els quatre espais en què Edelvives estarà present en SIMO amb conferències, presentacions, tallers i taules redones.

Edelvives, torna a sorprendre amb propostes que li fan líder en innovació pedagògica i tecnologia educativa. Amb una experiència de més de cent trenta anys en el sector de l’educació, avança cap a la transformació total dels centres escolars.